We leven in een dynamische wereld waarbij verandering de hoofdrol speelt. Iedereen heeft zijn eigen levensloop en stijl. Trends komen en gaan. Uw omgeving verandert constant, en voor het eerst is er een kast die met uw levensloop mee kan bewegen.

De Multicloset is uniek in zijn diversiteit en functionaliteit. Het frame is op twee manieren te gebruiken om uw omgeving optimaal te benutten, waarbij u de vrije hand heeft in het creëren van een eigen sfeer. Zet hem op z’n kant in een nisje, geef het de ruimte langs uw muur, of zet het midden in uw kamer als room divider.

Geef uw kast een persoonlijke touch door met de planken te spelen. Ze kunnen vrij horizontaal en verticaal bewegen in het frame, zodat u het naar wens kan indelen. Door het vastzetten van de planken kunt u ruimtes creëren voor al uw bezittingen. U kunt zelfs kiezen hoeveel planken en in welke kleur u ze wilt hebben.

De innovatieve voeten en het glij- en bevestigingssysteem zijn 3D geprint en bieden een hoog kwaliteitsniveau. Hiervoor kan een PLA gebruikt worden die duurzaam en biologisch afbreekbaar is.

Het houten frame bestaat uit 36 onderdelen, maar wel slechts 6 verschillende. Hierdoor is het gemakkelijk in grote getallen te produceren. Tussen de onderdelen wordt telkens dezelfde verbindingsmethode gebruikt, om de snelheid van het productieproces te waarborgen.

Het frame kunnen we ook uit plaatmateriaal CNC-frezen. Door deze techniek kan het gehele frame als een bouwpakket uitgefreesd worden. Hiermee wordt aanzienlijk veel tijd bespaard en het frezen zorgt voor een strakke afwerking.

De planken hebben een ideale maatvoering, waarbij een maximaal resultaat behaald wordt met 40 planken per plaat, met slechts 3,25% afval.

Ik denk dat de kast als meubel onderschat wordt in zijn waarde. Die waarde zit in de persoonlijke bezittingen die u in de loop der jaren heeft verzameld, ze definiëren u als persoon. Wat uw interesses zijn, waar u geweest bent en van wie u allemaal houdt. Een gedeelte valt misschien te digitaliseren, maar lang niet alles. Die bezittingen moeten juist gezien worden, want daar mogen we best trots op zijn.

Kamer 3 kasten.94


staand en liggen.104


Frame 2 klaar.109